Informatikai rendszerek üzemeltetése

Az informatikai szakma napjainkban ezernyi részterületre tagozódott. Ma már kevés olyan polihisztor van, aki akár csak egy kis cég összes informatikai eszközének működését egészében átlátja. A KKV szektorban e probléma megoldása egyre nagyobb kihívás elé állítja a vállalatok vezetőit. A kis cégek alkalmazásában álló rendszergazdák gyakran megoldhatatlan feladatok előtt állnak, hiszen a folyamatos képzésük nem megoldható, nem lehetnek egy időben tűzfal specialisták, adatbázis szakértők és python programozók. Elkerülhetetlen a kérdés, hogy alkalmazzanak-e saját informatikusokat vagy inkább bízzák alvállalkozóra az IT ügyeiket.

A 77 Informatika kft. átalánydíjas szerződés keretében vállalja, hogy az Önök informatika rendszerét üzemelteti, ha szükséges bevon a specifikus kompetenciákkal rendelkező szakembert a részproblémák megoldásra. Cégünk úgy működik együtt a megbízókkal, mint ha a megbízó szervezet IT részlege lenne. Megbízóinkkal közösen időről időre áttekintjük gazdaság és műszaki céljaikat, segítünk a terveiket támogató informatikai rendszerek tervezésében és üzembeállításáben.
Az informatikai infrastruktúra üzemeltetésén kívül a távközlés, a telefónia, az internetes jelenlét, az internetes értékesítés, az épületautomatizáció és a mobileszközök területén is vállaljuk partnereink támogatását.

Tegye meg az első lépést, keressen meg minket és kérjen ingyenes konzultációt!