IT kereskedelem és rendszerintegráció

A 77 Informatika Kft. jól beágyazott résztvevő az IT és telekom piac kereskedelmében. Több, mint 30 év műszaki és kereskedelmi tapasztalatával vállaljuk, hogy segítünk kiválasztani és beszerezni a partnereink számára szükséges eszközöket, berendezéseket. Cégünk célja, hogy feltárva megbízóink igényét az optimális megoldást válassza ki és adja át megrendelőinek. Noha szinte minden vezető termékgyártó, brand termékeihez hozzáférünk, nem köteleztük el magunkat egyetlen márka mellett sem. A vadonatúj berendezések mellett kínálunk un. refurbished (használt, bevizsgált és karbantartott) eszközöket is, természetesen garanciával.

Szeretjük a problémákat. Megoldani. 🙂 Ezért szívesen vesszük az olyan megkereséséket is, amelyek nem pusztán „dobozkereskedelemről” szólnak. Örülünk, ha részesei lehetünk megbízóink problémáinak megoldásában, partnereink sikerének.

Otthonosan mozgunk számos szakterületen (szerverek, grafikai rendszerek, webes alkalmazások, IP telefónia, storage-ok, hálózati technológia, automatizálás, Apple, Windows stb.), de vannak olyan területek is, amelyekhez egyszerűen nem értünk. És ha kell ezt idejekorán be is valljuk. 🙂

Minden más esetben szívesen állunk rendelkezésére.